Tomok, Shuib & Black Hanifah mohon maaf di Instagram

Seperti umum diketahui, sejak kebelakangan ini hangat diperkatakan mengenai beberapa selebriti yang melvahkan pendapat mengenai nasib artis berikutan Perintah Kawalan Pergerakan (PKP) yang terjejas kerana tiada kerja.

Setelah penyanyi popular, Black Hanifah dan Tomok melvahkan pendapat mereka beberapa hari lalu, Shuib Sepahtu juga tampil mempertahankan pendapat kedua penyanyi terkenal berkenaan.

Namun begitu, tidak disangkakan mereka dih3ntam teruk selepas menyuarakan pandangan mereka sehingga beberapa hari ini, nama mereka hangat diperkatakan menerusi laman sosial.

Tomok, Shuib & Black Hanifah mohon maaf

Walau bagaimanapun, ketiga-tiga selebriti ini telah tampil memohon maaf dengan memuat naik posting dilaman Instagram masing-masing kerana enggan keadaan menjadi semakin bvruk.

“Assalamualaikum semua… untuk tidak menjadikan keadaan semakin bvruk saya ingin meminta maaf kepada semua rakyat Malaysia.”

“Maaf sekiranya statement saya di Instagram tempoh hari ada meny4kiti h4ti kalian. Saya juga manusia biasa yang tidak lari dari melakukan kesilapan. Maafkan saya semua.” Ujar Tomok selain mengajak orang ramai bersama-sama mendoakan negara.

Shuib menerusi laman Instagram miliknya juga memohon maaf selain menegaskan bahawa dia selalu mengenang jasa semua yang menyokong dirinya.

“Assalammualaikum semua… saya mengambil apa yang berlaku berhubung kenyataan saya tempoh hari sebagai kesilapan sendiri. Saya mohon ampun dan maaf dan saya harap isu ini selesai…”

“Saya terima apa juga kata-kata anda. Satu yang pasti, saya selalu kenang jasa anda semua yang menyokong saya.” Ujarnya dan turut mengajak orang ramai mendoakan negara agar beb4s dari wab4k Cov1d-19.

Dalam pada itu, Black Hanifah memuat naik rakaman video dan menulis kapsyen bahawa dirinya meminta maaf selain mengharapkan agar netizen diluar sana menghentikan komen tidak baik keatas dirinya dan keluarga.


Pun begitu, rata-rata netizen diruangan komen memberikan respon baik terhadap Tomok, Shuib dan Black Hanifah yang tampil mohon maaf.

Sumber: Tomok, Shuib Sepahtu, Instagram Black Hanifah

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*