“Genggam Tangan Sampai Leb4m, C3kik Pernah, Ugvt Pernah, Kena H3ret Pernah ..” – Loca B Ded4h Sikap Pan4s Bar4n Tuju K-Clique

Ahli kumpulan K-Clique, Tuju did4kwa telah memvkul teman wanitanya yang juga seorang penyanyi, Loca B.

Pended4han itu dibuat sendiri oleh Loca di Instagram Stories miliknya dengan menunjukkan keced3raan yang dialami di bahagian tangannya.

“Aku diam. Aku senyum. Aku sayang. Berg3lut melayan kerenah kau mem4ki dan merendahkan aku tiap kali kau hil4ng ak4l pemikiran tidak betul.

“Walau macam mana bvruk aku dia tetap terima aku. Walau macam mana jahat aku dia orang yang sentiasa belakang aku,” tulis Loca.

Selang beberapa minit, Loca bert1ndak memadam semua video namun telah vir4l dan menjadi bualan ramai di laman Twitter.

“Kalau betul ah Tuju K-Clique pukvl Loca B. Fuh kau memang samp4h bro,” tulis salah seorang pengikut.

Menerusi pemerhatian Gempak, Loca tampil mempertahankan Tuju selepas dilabel seorang kaki pvkul.

“I took down the posts. Aku ada hak untuk bersuara. I did not take it down because I said something wrong.

“Its because orang mula guna perkataan kaki pvkul.

“Leb4m sebab kami berg3lut dalam kereta. He kept pulling me into the car. Aku pun jadi kas4r dengan dia sebab aku tak tahan masa tu.

“Gig1t tu dia kata sebab dia takut naik flying fox, dia melekat dengan Yusif. Bila kat atas tu dia panic dan terg1git. Tapi dia macam nak sorok benda tu awal-awal.

“Dan selama ni memang dia pan4s bar4n macam genggam tangan sampai l3bam, cek1k pernah, ugvt pernah, kena her3t pernah. Baru-baru ni berubah tapi verbal abuse pula.

“Aku bukan cakap dia tak ‘abusive’. Tapi dia bukan kaki pvkul,” tulisnya lagi.

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: GEMPAK

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*