‘Abang Botak’ Kembali Tular Dengan Pesanan D3ep

Sejak beberapa hari ini media sosial dibanjiri dengan beberapa isu yang membuatkan ramai tersentap. Dari artis mohon bantuan khas hinggalah ke kegusaran golongan usahawan yang diluahkan menerusi media sosial menjadi tumpuan ramai.

Saat ini ketika seluruh dunia dil4nda wab4k Cov1d-19, hampir ke semua orang terjejas dengan pandemik ini. Namun ia bergantung kepada cara pemikiran dan pemilihan ayat yang betul untuk meluahkannya. Ini kerana jika tersalah kata mampu mengundang kec4man dari netizen.

Terbaru satu video dari seorang wartawan yang lebih dikenali dengan nama samaran abang botak kembali tular dengan pesanan d3ep darinya. Nama sebenar abang botak ini sebenarnya Safwan Sawi dan dia pernah mencuri tumpuan ramai dengan kata-kata nasihat yang cukup mendalam di hujung laporan darinya.

Video terbaru dari Safwan Sawi ini telah dikongsikan semula oleh seorang pengguna di Twitter dan ianya telah meraih perhatian ramai.

Video berdurasi hanya 28 saat itu telah meraih lebih 444 ribu tontonan dan hampir 58 ribu retweets serta 39,400 likes.

Rata-rata netizen meninggalkan reaksi mereka mengenai video abang botak kembali tular dengan pesanan de3p ini di ruangan komen seperti berikut:

“Safwan Sawi tak pernah mengecewakan”

“Selagi orang tu tak pernah ada di tempat orang yang lebih susah atau tak cuba rasainya, sampai bila2 dia tak kan tahu erti ‘kesusahan’ yang sebenar”

Sumber: Twitter syahideladuwar

Apa Kata Anda? Dah Baca, Jangan Lupa Komen Dan Share Ya. Terima Kasih!!

Sumber: HCL

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*