If they still contact their Ex, move on to the next – Kapsyen Zahirah Macwilson untuk siapa?.

ebelum kita melihat untuk siapakah kapsyen Zahirah Macwilson ini, mari kita lihat berita dahulu Zahirah Macwilson supaya lebih memahaminya.

Selepas tiga tahun terlibat secara romantik, pasangan selebriti Emma Maembong, 25, dan Kamal Adli, 31, telah berpisah, menurut laporan oleh BH Online.

Rumor ketegangan hubungan pasangan semakin meningkat beberapa minggu lalu selepas Kamal dikatakan terlibat dengan pelakon lain, Zahirah MacWilson, 22, yang juga bintang bersama dalam siri TV Duda Pujaan Dara.

Menurut Emma, Kamal dan Zahirah masih dalam perhubungan walaupun mereka telah menyelesaikan penggambaran Duda Pujaan Dara. Dia menambah bahawa kedua-duanya telah pergi bersama-sama di belakangnya juga.

Apabila saya bertanya kepadanya adakah anda keluar dengan Zahirah, dia tidak mahu mengakuinya. Walaupun mereka keluar dengan sekumpulan orang, mengapa menyimpan rahsia daripada saya?

“Apabila seseorang berbohong kepada saya, itulah sejauh batas saya,” katanya.

Selepas berita perpecahan mereka membuat pusingan, Zahirah mengambil Instagram untuk menyatakan sampingan cerita itu dengan berkongsi tangkapan skrin perbincangannya dengan Kamal mengenai perkara itu.

Jelasnya kecewa dengan kontroversi yang dipanaskan, Zahirah mencerobohi Kamal kerana menyeretnya ke dalam situasi yang tidak baik.

Sebahagian daripada mesejnya kepada Kamal baca: “Ini adalah pada anda. Anda menyeret saya ke dalam ini. Saya lakukan dengan baik.”

Sekarang mari kita tonton video di bawah untuk mengetahui untuk siapakah kapsyen Zahirah Macwilson ini.

Sila tonton video:

Sumber & Kredit : Dharian

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*