Anak Perempuan David Beckham Yang Sering Dikejar Paparazzi- Yang Last Tu Paling Sweet!

DAVID BECKHAM bukanlah satu nama yang asing dalam dunia sukan bola sepak. Beliau diangkat sebagai jaguh diatas padang dan ikon bergaya yang diminati ramai.

Sebut sahaja fesyen David Beckham sahaja, membuatkan ramai peminat teruja untuk meniru gaya beliau. Paling popular dan menjadi sebutan hingga kini, pastilah fesyen rambut yang pelbagai gaya dan menjadi trending satu dunia.

Baru-baru ini beliau ada terlibat dalam bidang lakonan filem King Arthur pada bulan May 2017 dan filem ini telah mendapat kritikan hebat di media sosial

Kehadiran isteri beliau, Victoria menjadi penyuntik semangat & terkenal sebagai perunding fesyen dalam penampilan seharian David Beckham. Mereka berkahwin pada tahun 1999 dalam satu acara penuh gemilang.

Beliau dikurniakan 3 orang cahaya mata lelaki dan seorang perempuan yang sangat comel bersama Victoria.

Brooklyn Joseph (18 tahun )
Romeo James (15 tahun)
Cruz David (12 tahun )
Harper Seven Beckham (6 tahun )
Hubungan mereka anak beranak sangat akrab dan sering mencuri tumpuan peminat terutama dimedia sosial Instagram. Paling mendapat tumpuan paparazzi, pastilah gelagat sikecil, Harper yang comel dan pelbagai ragam. Harper merupakan satu-satunya anak perempuan dalam keluarga Beckham & menjadi buah hati sekeluarga. Jom layan gambar dari media sosial.

Lagi gambar ketika masih kecil..

Gambar ni paling viral dulu kan? Comel pulak gayanya.

Facebook Comments

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*